Framåtsändande med komplikationer

24 mar

Helt plötsligt gör Caisa en helt ny variant av framåtsändande.  I brist på riktiga figuranter har vi tränat mycket med koner. Nu har hon fått för sig att hon ska runda konerna! Vad gör man? Ja, inte gör man om på samma sätt.

Caisa fick leta grejer på fältet med det höga gräset medan jag funderade.

Konerna samlades in och musmattan plockades fram. Skickade henne först på ganska kort avstånd framåt –  mattan. Klickade när hon satte första tassen på mattan och innan hon vände sig mot mig. Vi ökade avståndet några gånger sen kommenderade jag före strax innan hon nådde mattan. Litet förvirrat snurr första gången men sen fortsatte hon framåt i företempo. Det funkade men jag vågade inte testa med konerna. Hoppas att det fungerar med människor.

 

Comments are closed.