Kringelikrok spår

29 mar

Efter sökträningen blev det spår tillsammans med Karin och Effie.  Även om man kan lägga spår själv så är det så mycket roligare med andras spår. Dessutom blir väntan trevligare med sällskap. Idag fick vi sällskap av Martina också.

Länge sen jag såg Effie spåra. Hon hade blivit säkrare både i att följa spåret i kärnan och att markera apporterna. Roligt att se. Ingen aning om hur gammalt spåret blev. Tiden går fort när man pratar under väntetiden.

Kina som är i höglöp och allmänt hormonpåverkad samlade ändå ihop sig och spårade både noggrant och fokuserat. Apporterna är hon väldigt förtjust i. Alla markerades tydligt. Jag försöker vara snabb med klickern för att hon inte ska apportera dem. Med sittmarkeringar förblir apporterna utan tuggmärken.

Comments are closed.