Kina fixade segern

6 jun

_SJO0117-Redigera

Med 181 poäng blev det 1:a pris och vinst i Lkl 1 i Lomma i dag. Jag blev så glad att jag till och med köpte bakelser för att fira (till mig och maken.) Kina fick hålla till godo med strimlad skinka.

Det var blixt och dunder som mötte oss på väg till Lomma. Väl där öppnade himlen sig. Skönt att kunna sitta kvar i bilen tills det värsta gått över. Men som tur var upphörde ovädret lagom till att tävlingen skulle börja.

Startnummer sju av tolv blev vårt. Platsliggning var första momentet. Kina låg som ett tänt ljus med fullt fokus på mig – vilken lättnad när det var över. Tandvisning direkt efter platsen var inget problem. 10 – 10 som start på tävlingen kändes bra.

Trots några missförstånd mellan Kina och mig gick lydnaden bra. Vi fick ihop 181 poäng och vann klassen.

 

Comments are closed.