En liten spink på utställning i Tollarp

6 jul

150621 hund-2

Kina är en liten spink – men en väldigt trevlig spink. Det visste vi redan, men nu har vi domarord på det också!

”Öppet och trevligt temperament. Fungerar väl i arbete. Samarbetar bra med handler”, sa domare Almgren på utställningen i Tollarp. Så mycket arbete var det väl inte i utställningsringen så jag vet inte riktigt hur han kunde veta något om det. Samarbetet mellan mig och Kina såg han förstås.

Borde ha kraftigare benstomme”. Ja, om vi var ute efter framgångar på utställning hade det nog behövts, men Kinas passar bra till det vi sysslar med. Mamma Caisa känns stabilare i kroppen utan att för den sakens skull tillhöra de tunga cattledogarna. Konstigt nog väger de lika mycket.

Very good blev bedömningen.

Så nöjd med lilltösen!

Comments are closed.