Golfspelare i uppletanderutan

15 Nov

Orups idrottsplats är ett trivsamt ställe att träna hund på. Inte alltid vi är ensamma där men det brukar finnas plats till både oss, en golfspelande äldre herre och några modellflygare. Fotbollsspelare har jag aldrig stött på.

I det nästan vårlika vädret passade jag på att göra en uppletanderuta 50 x 50 med extra små föremål som doldes väl av det ganska korta gräset. Lagom tills att jag tog ut Caisa ur bilen dök golfspelaren upp. Vi brukar hålla oss i var sin ände av gräsmattan men i dag travade han ut mitt på planen och mitt i min ruta.

Caisa var jättesugen på att leta grejer. Jag funderade en kort stund innan jag skickade ut henne bakom golfspelaren. Caisa är bra på inkallning så jag var säker på att få in henne om golfaren skulle börja veva farligt. Båda två uppförde sig som om de var ensamma på planen. Caisa hämtade in sina sex föremål och golfmannen slog i väg sina bollar.

 

 

Comments are closed.