Kina spårar

22 Dec

Kina har senaste veckan gått två längre spår – båda vid Orups idrottsplats. Det första var 890 meter och gick huvudsakligen på fältet närmast kanotklubben med en liten sväng ut på den asfalterade cykelbanan. Nöjd med spårandet.

Det senaste blev 1500 meter. Vi började på kanotklubbens parkering, upp på trappan längs ena huset, över de upptagna bryggorna på stranden, över fotbollsplanen, ut på grusvägen, in på vattenskidklubbens parkering, runt huset upp för trappan till altanen och ner på andra sidan, ut på koängen med en spetsvinkel vid stängselpassagen, passerade två rådjursklövar, ut på cykelvägen, omväxlande på vägen och ute i gräset på sidorna, passerade vägen ner till idrottsplatsen och över ängen. Störningar utgjordes bland annat av en hantverkare med bil vid vattenskidklubben och fåglar på översvämningen.

Comments are closed.