Hästängskroken, Gäddängen och dogtrack

16 feb

160215 Kinalook

Kina spanar på sjungande svanar.

Länge trodde jag att min gamla omoderna telefon skulle tjäna mig livet ut. Jag hade fel. Nu kämpar jag med att lära den nya som  har många helt onödiga finesser men som jag känner mig tvungen att testa – åtminstone några.
Dogtrack stod överst på listan. Ett spår i bokskogen vid Hästängskroken spelades in. Det gick lätt och bra men att sen föra över det till datorn har jag inte fått till än.
Efter Hästäng blev det promenad vid Gäddängen med test av min nya Samsung Galaxy S5 Neo. Vet inte hur många gånger jag fotat Ringsjön men den tål att förevigas igen.

160215 Svansjkön
Provade att filma sångsvanarna som var våraktiva med sin sång om man nu kan benämna deras trumpetande så. Hann precis klicka på videosymbolen när de blev knäpptysta. Tysta förblev de ända tills jag stängde av.
Kina var mycket intresserad av dem. Tur för oss att de var så långt borta. Svanar kan vara argsinta.
Vädret var underbart och vi hade hela Gäddängen för oss själva – inga kor, människor eller ”snälla” hundar som bara vill hälsa.

Comments are closed.