Caisas dotter Effie blir allt valprundare – snart är det dags

28 feb

160228 effiecollage

Oj så rund och go Effie har blivit. Men så väntar också en hel radda valpar på att se dagens ljus!

Effies mage är världens goaste, jättstor och spänd som ett trummskinn över det värdefullaste av allt: en hel skara cattledogvalpar som snart ska se världens ljus.

I dag, söndag, hälsade vi på hemma hos Karin och Effie. Och efter att ha beundrat Effans mage konstaterade vi att det är tur att det bara är en vecka kvar tills valparna kommer ut. Effie är så rund om magen. Litet stillsammare är hon också. Hon flyger inte ner för trappan och möter oss men glad att se oss blev hon och vi henne. Precis som vanligt ville hon bli klappad på magen. Vem kan motstå en sådan önskan? Absolut ingen!

Comments are closed.