Hussespår och andra fynd

29 mar

Annandagens fina väder lockade ut husse att lägga spår till Kina. Kina har tröttnat på min vittring och låter sig gärna störas av diverse fynd i spåret – speciellt uppskattat är kaninskitar. Annat blir det med andra spårläggare.

160328 Kina-6-Edit

Vinden var litet lurig och mitt på första sträckan fick Kina direktvittring från husse som låg gömd 150 meter bort. Hon hade gärna tagit en genväg till målet men när det nu stoppades av mig och spårlinan ökade hon i stället takten i spåret för att nå fram till Kåre.  Med husse som spårslut behövs varken godis eller boll som belöning. Stor lycka och lite fotografering fick avsluta spåret. Sen gick det bra med både boll o godis.

160326 råtta-1-Edit

Medan husse letade cachar passade Kina och jag på att leta lavendeletiketter. Ja – det var Kina som letade och jag som gömde. Förutom lavendeletiketterna hittade vi också denna näpna varelse. Vid närmare kontroll  visade det sig att det i varje fall inte var en ”riktig” råtta.

Comments are closed.