Usel spårträning

1 aug

Nytt försök i dag  att ta reda på hur lång tid Kina behöver på ett tusenmetersspår. Allt blev fel. Har inte en susning om hur lång tid hon behöver. Anade inte att Kina hade ett så stort intresse för ekorrar. I en evighet stod hon som en pointer och fixerade en ensam ekorre högt uppe i en gran.  Vi passerade Skåneleden och några andra leder som just i dag var ovanligt trafikerade. Kan inte påstå att det ökade effektiviteten i spåret.

Jag har varit tveksam till hur bra Dogtrack mäter spårlängden. Min tanke var att jämföra den med vår gamla gps samtidigt som jag skulle räkna steg på gammalt vis. Dogtracken la av vid 590 meter. Gps:en har väl aldrig varit bra i tät skog. Det var den inte i dag heller. När jag tyckte jag gått tusen meter visade den bara 390 och nästan inga vinklar.

Kina följde hela spåret men hur lång tid det tog vet jag inte eftersom jag aldrig tittade på en vanlig klocka utan litade på att dogtracken  skulle visa tiden.

 

 

Comments are closed.