Utställning med åska ingen höjdare

28 aug

Regn och hagel tillsammans med åska kan utan vidare göra mig till stugsittare men nu var Kina anmäld till utställningen i Skurup så vi begav oss iväg och hoppades ovädret skulle vara över när vi kom fram. Det var det inte – tvärt om.

Maken parkerade i kortklippt gräs trodde vi. Men väl ute stod han i vatten upp till anklarna. Jag som är åskrädd blev sittande i bilen och funderade över om jag kunde få maken att visa Kina.

Tack och lov sköts starten upp. Vi hade nummer ett.

Domare var Anne-Chaterine Edoff. Första gången jag träffat på henne men förhoppningsvis inte den sista. Väldigt noggrann bedömning och dessutom förklarade hon sina kommentarer. Domaren måste döma det hon för dagen ser. I dag fällde Kina ut öronen för att stänga ute regnet. Ser rätt gulligt ut men ger inget cert. Det var för övrigt första gången som en domare gjort sig besvär att kontrollera Kinas alla tänder, inklusive  hennes P1:or.
Det fick duga med Excellent i protokollet.

 

Comments are closed.